Kaskimatti

TOIMITUSEHDOT JA VUOSIALENNUS 2020

TOIMITUSEHDOT 1.1.2020
 

Kaskimatti Oy:n ilmoittamat hinnat alv 0 -hintoja. Ilmoitetut hinnat ovat yksikköhintoja, eivät myyntierän kokonaishintoja, ellei toisin erikseen mainita.

Rahtivapaan toimituksen raja on 220 € (alv 0). Alle 220 €:n lähetyksistä perimme 17 € rahti-/käsittelymaksun (alv 0). Lähetykset toimitetaan Postin välityksellä jakorahtina asiakkaalle perille toimitettuna kaikkialla Suomessa. Kuljetusaikataulu määräytyy Postin käytäntöjen mukaisesti.
Asiakkaan on lähetystä kuitatessaan tarkistettava huolellisesti kollimäärä sekä pakkauslaatikoiden kunto ja tehtävä heti kuormakirjaan asianmukaiset huomautukset. Kaskimatti Oy ei korvaa kuljetusvahinkoja, jotka asianmukaisen reklamaation puuttumisen vuoksi jäävät kuljetusvakuutuksen korvauksen ulkopuolelle.

Asiakkaan on 7 päivän kuluessa lähetyksen saapumisesta ilmoitettava Kaskimatille mahdolliset tuotevirheet ja puutteet lähetyksessä. Asiakkaan on lähetettävä vialliset tuotteet pyydettäessä takaisin. Palautusmenettelystä on aina sovittava Kaskimatti Oy:n kanssa. Kaskimatti Oy maksaa palautusrahdin vain, mikäli palautus tapahtuu Postin kautta. Kaskimatti Oy korvaa tuotevirheet ja puutteet ensisijaisesti toimittamalla korvaavan tuotteen veloituksetta seuraavan lähetyksen yhteydessä, ja toissijaisesti hyvityslaskulla. Asiakas ei saa itse vähentää laskusta puuttuvien, virheellisten tai reklamoitujen tuotteiden hintaa.

Alle rahtivapaan rajan arvoisia jälkitoimituksia ei lähetetä erikseen.

Maksuehto on 21 päivää netto. Mikäli asiakkaalla on verkkolaskutunnukset (verkkolaskuosoite.fi), lähetämme laskun verkkolaskuna ja paperikopion tavaroiden mukana. Muussa tapauksessa lasku liitetään lähetyksen mukaan, ellei muuta sovita. Edellytämme kaikkien laskujen, myös erääntymättömien olevan maksettu, ennen kuin toimitamme uuden lähetyksen. Viivästyskorko on 12%. Maksumuistutuksesta perimme 8 €:n maksun. Mahdolliset perintäkulut määräytyvät käyttämämme perintätoimiston, Axactor Finland Oy:n (entinen Suomen Perintätoimisto Oy) hinnaston mukaisesti, ja tulevat perittävän maksettaviksi. Tavarat ovat myyjän omaisuutta, kunnes koko lasku on maksettu.

Uusien asiakkaiden kohdalla tarkistamme luottokelpoisuuden. Varaamme mahdollisuuden vaatia ennakkomaksu ensimmäisestä toimituksesta. Mikäli uusi asiakas ei maksa ensimmäisiä laskujaan eräpäivään mennessä, emme enää toimita tavaraa laskulla.

Asiakkaan tilaus on sitova, joten tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2020 alkaen. Voimassa olevat toimitusehdot on luettavissa verkkosivuiltamme www.kaskimatti.fi

 

VUOSIALENNUSEHDOT 2020

KASKIMATTI Oy myöntää tukkuasiakkailleen vuosialennuksen. Alennus on 3% vuosiostojen 3.000 euron (sis. alv) ylittävältä osalta. Vuosialennus annetaan hyvityksenä (hyvitysrivi laskulla/kuitilla) vuoden 2021 ensimmäisen ostoksen yhteydessä. Vuosihyvitystä ei makseta rahana. Kaikille samoilla ehdoilla myytävät tarjoustuotteet kuuluvat vuosialennuksen piiriin. Asiakaskohtaisesti erikoishinnoitelluista tuotteista, esimerkiksi poistoeristä, vuosialennusta ei myönnetä.

Vuosialennusta ei myönnetä, mikäli ko. vuoden aikana on ollut maksuhäiriöitä. Maksuhäiriöksi lasketaan kaksi tai useampi maksumuistutus tai perintätoimenpide.

Kaskimatti Lahjatavaratukku ja noutotukku | Koulumestarintie 22 | 00680 Helsinki | Puhelin (09) 477 88 90 Sivuston toteutus Whitestone Oy